top of page

S CSOMAG

ÉLETNÁGYSÁGÚ VR TERVEK KÉSZÍTÉSE AZ INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSHEZ

AdobeStock_164778232.jpeg

Részletes leírás

Így működik 9 egyszerű lépésben:

01/

 Igényfelmérés

Körültekintően felmérjük ügyfeleink igényeit, amely lehetővé teszi, hogy a legmegfelelőbb tervet készítsük, és megszólítsuk az ingatlan célcsoportjait.  

 

Meghatározzuk az alábbiakat:

 • Célcsoport (-ok) meghatározása, pl. családosok, egyedülállók, idősek, fiatalok

 • Berendezés stílusa, árkategóriája

 • Tervezendő ingatlanok száma

 • Szolgáltatásaink kiválasztása

 • Rendelkezésre álló tervdokumentáció, és ha van ingatlan 3d modell  átnézése

 • Létező ingatlan esetén helyszíni szemle

 • Kért határidő

02/

Rendelkezésre álló tervek feldolgozása

Alapesetben digitális, esetleg papír alapú építész tervekből dolgozunk. Amennyiben ezek nem állnak rendelkezésre, felmérjük az ingatlant és elkészítjük a terveket.

03/

Berendezési alaprajz készítés

Amennyiben szükség van rá, átalakítjuk a tér kiosztását és elkészítjük a berendezési alaprajzot.

04/

Ingatlan VR 3D modell elkészítése

Az alaprajz elfogadását követően elkészítjük a VR kompatibilis ingatlanmodellt, vagy tervrajzokból vagy az építész 3d épületmodellje alapján. Beállítjuk a tájolást a benapozás szimulációhoz, a fényeket a real time renderhez. Ezt követően a nyílászárók és beépített bútorok helye és formája nem módosítható, de a színei igen. 

05/

Beépített bútorok tervezése és 3D modellezése

Megtervezzük a beépített vagy egyedi bútorokat, pl. konyha vagy gardrób, és elkészítjük azok 3d modelljeit.

06/

VR tervek elkészítése

Berendezzük az ingatlant a szoftver könyvtárában lévő bútor és berendezési tárgy modelljeinkkel, amelyeket úgy válogattuk össze, hogy minden tervünket három féle hangulatban/változatban/stílusban tudjuk elkészíteni. Ezt úgy érjük el, hogy a burkolatok, falak és bútorok színeit és néhány berendezési tárgyat megváltoztatunk. Amennyiben a rendelkezésre álló 3D modellek (berendezési tárgyak) nem felelnek meg a látványtervhez, lehetőség van további berendezési tárgyakat bevinni a rendszerbe.​

07/

VR tervek prezentálása

VR-ban prezentáljuk a terveket saját vagy ügyfelünk irodájában. Szoftverünk lehetővé teszi, hogy a helyszínen percek alatt módosítsuk vagy cseréljük az alábbiakat: fal és bútor színek, burkolatok, szaniterek, csapok, nem beépített bútorok, lámpák és dísztárgyak. A falak, nyílászárók, beépített bútorok és a környezet egy alkalommal díjmentesen módosíthatók, de nem a helyszínen. Bemutatjuk az ingatlant reggeli, déli és esti fényviszonyok között, azaz a benapozását és mesterséges világítással is. A terveket alapesetben egy alaprajzzal három stílusban készítjük. Ez azt jelenti, hogy más színekkel, burkolatokkal, lámpákkal és részben más bútorokkal tudjuk elérni azt, hogy ugyanaz a lakás különböző célcsoportok ízlésével találkozzon (családi fészek, legénylakás, iroda, stb.) vagy más stílus képviseljen. Körbejárjuk az ingatlant makettszerűen is.

08/

Tervdokumentáció átadása

A jóváhagyott tervek alapján az alábbi anyagokat adjuk át:​

 • Feltelepítjük életnagyságú VR terveinket ügyfelünk számítógépére, amelynek a specifikációját megadjuk

 • 3 hangulatban/stílusban elkészített tervet.

 • Látványterveket kép formátumban (jpg) 2 x 2-10 db/ helység. Minden helységről nappali és esti fényviszonyok közötti képeket is készítünk

 • Kb. 2 perces videó, amely az összes helységet bemutatja. Lehetőség van egyedi igényeknek megfelelő és/vagy hosszabb videó készítésére is.

 • Benapozás szimulációt, tudni fogja hová süt majd be a nap és hová nem (a környező épületeket, fákat, stb. nem, vagy korlátozottan tudjuk figyelembe venni).

 • VR, 2D és 3D berendezési alaprajzot.

09/

Új projekt indítása

A projekt sikeres lezárását követően (vagy akár attól függetlenül) 

  +

INFORMÁCIÓK

Hogyan tudja felhasználni a kapott anyagot?

 

 • A lakópark/ingatlan iroda értékesítési irodájában elhelyezett VR számítógépen egy munkatárs be tudja mutatni a lakások VR terveinek változatait, másodpercek alatt cserélve a tervváltozatokat azokat.

 • Weboldalán, online médiában hirdethet látványterveinkkel, videóinkkal

 • Közösségi médiában hirdethet látványterveinkkel, videóinkkal

 • Nyomtatott médiában hirdethet látványterveinkkel

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy az S csomag a későbbiekben csak egyedi ajánlat alapján bővíthető nagyobb csomagokra, mert azok előre egyeztetett berendezési tárgyakkal, az S pedig a rendszerünkben elérhető tárgyakkal készül!

M Csomag

M CSOMAG

S CSOMAG + BERENDEZETT INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSÉHEZ BERENDEZÉSI LISTA KÉSZÍTÉS

Moodboard_beige.jpg

Részletes leírás

Így működik az S csomagban leírtak szerint az alábbi kiegészítéssel:

 

Amennyiben többet adna leendő ügyfeleinek egy fantasztikus VR látványtervnél, rendelje meg M csomagunkat, melynek keretében minden egyes berendezési tárgyat (burkolatok, szaniterek, csapok, beépített és mobil bútorok, lámpák és dekorációk) az Ön szempontjai alapján választunk ki, melyeket az ingatlannal együtt értékesíthet. Lehetőség van több árkategóriájú és stílusú berendezés összeállítására is, az M csomag egyet tartalmaz. 

 

Összeállítjuk a teljes berendezés listáját, gyártó, cikkszám, termékmegnevezés, méret, ár és kép bontásban, valamint egy hangulati montázst a termék fotókból. Ennek jóváhagyása után elkészítjük a termékek 3D modelljeit, bevisszük a rendszerbe a fő adatait, és berendezzük az ingatlant. A termékeket saját beszállítói hálózatunk kínálatából állítjuk össze, de külön megállapodás alapján lehetőséget biztosítunk hozott berendezési tárgyakkal való tervezésre is. 

 

A berendezési tárgyakat tudatosan választjuk ki, ezért ha valamelyiket egy másikkal helyettesítik, összhatásban változhat az egész enteriőr. Ezt mindenképp egyeztetnünk kell a legjobb végeredmény érdekében.

  +

INFORMÁCIÓK

Hogyan tudja felhasználni a kapott anyagot?

S csomagban leírtakon felül:

 

 • Az ingatlannal együtt értékesítheti a VR-ban bemutatott valamennyi burkolatot, szanitert, bútort, lámpát, berendezési- és dísztárgyat, stb.

 • Innovatív szolgáltatást nyújthat ügyfelei részére, kiemelkedve versenytársai közül.

L Csomag

L CSOMAG

M CSOMAG + KIVITELI KONCEPCIÓ TERVEK KÉSZÍTÉSE A VR TERVEK MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ

House Plan

Részletes leírás

A következő terveket készítjük el igény szerint:

01/

Új, méretezett alaprajz, amennyiben változtatunk az eredetin

02/

Vizes kiállások koncepció terve, amelyben jelöljük a vizellátást igénylő berendezéseket és/vagy a kiállásaik pontos pozícióját

03/

Elektromos kiállások koncepció terve, amely az alábbiakat tartalmazza: lámpatestek pontos pozíciója és azok kapcsolási pontjai, konnektorok, konyhai gépek pontos pozíciója, és egyéb, a terveken megjelenített elektromos berendezések és/vagy a kiállásaik pontos pozícióját

04/

Gipszkarton koncepció terv: mennyezeti és fali gipszkarton építmények méretei

05/

Festés és tapétázási terv: falanként jelöljük a festékek színkódját, és a tapétázási területek pontos pozícióját és méretét, a termékek megnevezésével és/vagy cikkszámával.

06/

Burkolási terv: amely tartalmazza a kiválasztott burkolatok mérete alapján azok kiosztását. Megadjuk az élvédők, fúgák és lábazatok színét és méretét. A pontos rendelési mennyiséget a burkoló határozza meg a helyszíni felmérés és a terv alapján.

07/

Az egyedi bútorokról méretezett alaprajzot és falmetszeteket készítünk, megadjuk azokat a főbb méreteket, amely alapján a gyártó gyártási tervet készít. A frontok, korpuszok és munkapultok anyagát, illetve a vasalatokat és fogantyúkat a kiválasztott gyártó mintái alapján egyeztetjük.

08/

Tekintettel arra, hogy tervekből dolgozunk, a helyszínen minden szakág felelőssége a tervekben szereplő és a valós méretek összevetése, valamint egyeztetést kezdeményezni amennyiben a terv megvalósítása bármilyen akadályba ütközik!

  +

INFORMÁCIÓK

Hogyan tudja felhasználni a kapott anyagot?

 

 • A kiviteli koncepció terveinkkel meg tudja valósítani a VR-ban látott berendezést

XL Csomag

XL CSOMAG
 
L CSOMAG + VR ÉS HELYSZÍNI KIVITELEZŐI KOOPERÁCIÓ

IMG_0373.jpg
IMG_3154.jpg
IMG_1359.jpg

Részletes leírás

Irodánkban 2x2 órában lehetőséget biztosítunk a kivitelezőknek a tervezői szempontok megismerésére és a VR tervek megtekintésére a kivitelezés megkezdése előtt és közben is.

 

Ezen kívül 3x2 órában a helyszínen is segítünk a terveink precíz megvalósításában.

 

XL csomagunk keretében a szolgáltatást Budapest 30 km-es körzetében vállaljuk, a távolabbi utazások esetében utazási költséget számolhatunk fel.

Extra 1

EXTRA 1. CSOMAG

TERVEK SZEMÉLYRE SZABÁSA AZ INGATLAN VÁSÁRLÓK RÉSZÉRE

In a Meeting

Részletes leírás

Tekintettel arra, hogy a tervek személyre szabása az apró módosítástól a teljes újratervezésig terjedhet, ez a szolgáltatásunk nem szorítható egy előre meghatározott ajánlat keretébe. Az ezzel kapcsolatban érdeklődők részére az “Ingatlanvásárlók és felújítók” részére kidolgozott csomagjainkban adunk információt azzal a kiegészítéssel, hogy ajánlatunk részükre kedvezőbbre várható az ott megadott áraknál, mert az ingatlan és a berendezés 3d modelljeit valamilyen mértékben fel tudjuk használni.

 

A csomag megvalósítására két megoldást ajánlunk:

1.) A lakópark/ingatlan iroda saját szolgáltatásként is nyújthatja ügyfeleinek a VR tervezést, saját díjszabással, saját választott szolgáltatásokkal. Mi fogadjuk az ügyfeleiket, elvégezzük a kiválasztott szolgáltatásokat, de ezen túlmenően a háttérben maradunk. 

 

2.) Külsős partnerként hozzánk irányítja az ügyfeleket, mi szerződünk velük és elvégezzük a megrendelt szolgáltatásokat.

 

Bármelyiket is választja, olyan kölcsönös előnyökkel járó együttműködést ajánlunk melynek eredményeképpen a tervezési díjunk megtérülhet, sőt!

Extra 2.

EXTRA 2. CSOMAG

ALAP, KÖZÉP ÉS PRÉMIUM FELSZERELTSÉG KIVÁLASZTÁSA

Moodboard.jpg

Részletes leírás

Induló projektek számára ajánljuk:

Ideális esetben a beruházás tervezésébe még az elején bevonnak (sok egyéb szakma képviselője mellett) egy ingatlan irodát - aki ismeri az adott területen az ingatlan célcsoportjának preferenciáit - és minket, mert mi tudjuk, mitől válik valami e célcsoport számára otthonossá, vagy egyéb céljainak megfelelővé.

 

Ilyen esetben segítünk az ideális alaprajzok kialakításában, az ingatlanok árában foglalt alap felszereltség és a feláras opciók kiválasztásában vagy akár többféle teljes berendezési lista összeállításában, amely még a dekorációt is magában foglalja, vagyis mindent, ami egy otthonhoz szükséges. 

 

Kedves ügyfeleinknek még egy almáspitét is sütünk, az igazi otthon hangulat megteremtéséhez 😊


 

Miért ajánljuk folyamatban lévő projektek számára is:

Amennyiben a beruházás már elindult, az alaprajzok adottak, az építkezés megkezdődött, rendelkeznek már látványtervekkel, felmerülhet a kérdés, hogy van-e szükség VR látványtervre? 

 

Könnyen megválaszolhatjuk a kérdést, ha megvizsgjuk, hogy a vásárló/értékesítő milyen problémáit oldjuk meg egy életnagyságú VR tervvel:

 • Az ingatlan értékesítő cégek szerint azt lehet/könnyű eladni, amit a vevőjelölt meg tud nézni. A terveinkben minden részlet minden szögből megtekinthető, épp csak megfogni nem lehet.

 • VR terveinkkel akár a lakópark/ingatlan iroda összes lakása bejárható.

 • Mindez gyorsan, könnyen, kényelmesen, egy bemutatólakás költségének töredékéből megvalósítható

 • A különböző stílusú, árkategóriájú berendezések gombnyomásra cserélhetőek, nem szükséges órákat tölteni az értékesítési irodában berendezett burkolat, szaniter és egyéb mintadarabok között.

 • Mint minden döntés, egy ingatlan vásárlásáról szóló is érzelmi alapon történik. Szerencsére mi szakértői vagyunk a tér szervezésének, a berendezési tárgyak, anyagok és színek által létrehozott harmóniának, az otthon hangulata megteremtésének, amely a kívánt érzelmet kiváltja.

 • Az ingatlanvásárlók nem lakást vagy házat vesznek, hanem otthont, családi fészket, irodát, befektetést, stb. Mi az üres ingatlanból létrehozzuk ezeket számukra! 

 • Még abban az esetben is, ha elég vonzó a tér elosztása, mindenkit megszólít a látványterv akit szeretnénk és kiváltja a vásárlási szándékot, akkor is mehet gyorsabban az értékesítés VR-ban, hiszen, ha el lehet adni egy ingatlant egy alaprajzzal vagy egy látványtervvel is, akkor megfontolandó, hogy VR-ban ennyivel több információ és élmény átadásával milyen mértékben nőhet az értékesítés, ezáltal mennyivel korábban kezdhető az új beruházás.

Részletes leírás

bottom of page