Aerial View of Modern Neighborhood

vrDesigner

SZOLGÁLTATÁSAI

INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSSEL FOGLALKOZÓ CÉGEKNEK

 • S CSOMAG

  ÉLETNÁGYSÁGÚ VR TERVEK KÉSZÍTÉSE AZ INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSHEZ

  Beléptetjük ügyfeleit a lakópark/ingatlan iroda összes ingatlanába, ahol a valós méreteket érzékelve otthonként berendezve járhatják be a valóságban még nem létező, építés alatt álló, vagy használt lakásokat.

 • M CSOMAG

  S CSOMAG + BERENDEZETT INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSÉHEZ BERENDEZÉSI LISTA KÉSZÍTÉSE

   

  Célcsoportjainak megfelelő stílusú és árkategóriájú valós termékek 3D modelljeivel készítjük a VR látványtervet, melyben szereplő valamennyi burkolat, szaniter, bútor, berendezési és dísztárgy, stb. az ingatlannal együtt értékesíthető.

 • L CSOMAG

  M CSOMAG + KIVITELI TERVEK KÉSZÍTÉSE A TERVEK MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ 

  A VR tervek megvalósításához kiviteli koncepció terveket készítünk. Ha a beruházó a lakások értékesítésétől függetlenül haladni szeretne a kivitelezéssel, megrendelheti ő is, vagy az ingatlan új tulajdonosa. 

 • XL CSOMAG

  L CSOMAG + HELYSZÍNI KOOPERÁCIÓK A KIVITELEZŐKKEL

  A precíz kivitelezés érdekében a szakembereknek a helyszínen bemutatjuk a tervezési szempontokat, amivel biztosítjuk a design érvényesülését az építkezés során változó méretek ellenére is.

 • EXTRA 1. 

  TERVEK SZEMÉLYRE SZABÁSA AZ INGATLAN VÁSÁRLÓK RÉSZÉRE

  Személyre szabjuk a VR-ban látott terveinket az ingatlanvásárlók igényei alapján az apró módosítástól a teljes áttervezésig. Ez a csomag bármely csomaghoz rendelhető extra.

 • EXTRA 2. 

  ALAP, KÖZÉP ÉS PRÉMIUM FELSZERELTSÉG KIVÁLASZTÁSA

  Ügyfelei a saját leendő otthonuk életnagyságú VR terveiben tekinthetik meg és választhatják ki az ingatlan árában lévő alap és feláras felszereltséget, megkönnyítve ezzel ezt a hosszú és körülményes folyamatot. Ez a csomag bármely csomaghoz rendelhető extra. 

 • EGYEDI 

  EGYEDI ELKÉPZELÉSEK MEGVALÓSÍTÁSA

  Szinte bármilyen egyedi elképzelés megvalósítására nyitottak vagyunk. Céljait megismerve egyedi ajánlatot adunk a megvalósításra.

Apartment Building

MIÉRT ÉRI MEG DOLGOZNI A 

vrDesigner-el?

 • Szolgáltatásaink a vrDesigner stódióban versenyelőnyt biztosítanak ingatlanirodáknak lakóparki projektek kizárólagos értékesítési jogának megszerzéséhez a VR egyedisége és kimagasló hozzáadott értéke miatt

 • A legmodernebb technológia használata emeli a cég presztízsét

 • Fekete-fehér vagy színes alaprajzok és egy lakásról készített látványterv helyett beléptetjük a vásárlókat akár az összes ingatlan virtuális terébe, életnagyságban érezhetővé tesszük a tér méretét, hangulatát, otthonként bemutatva, ezért sokkal hatékonyabb az értékesítés és könnyebb az ingatlan választás. 

 • A lakásokat 3 hangulatban/stílusban tervezzük meg, hogy elősegítsük az értékesítést és megtöbbszörözzük az ingatlan célcsoportját, míg a vásárlóknak megkönnyítjük a döntését. 

 • Terveinket tapasztalt lakberendező készíti, nem látványtervező grafikus, ezért azok nem csak esztétikusak, hanem az biztosan megvalósíthatóak is lesznek.

 • A vrDesigner tervekkel sokkal több részletet és hangulatot mutathat ügyfelének a 3d látványtervekhez képest.

 • 1-2 költséges mintalakás helyett akár a lakópark összes lakását bemutatjuk többféle változatban jelentősen kedvezőbb ráfordítással.

 • Az ingatlanok az építkezés megkezdésétől függetlenül VR-ban már értékesíthetőek, így csökken vagy feleslegessé válik a banki finanszírozás a beruházó számára.

 • A rossz állapotú vagy elosztású jelenleg nehezen eladható ingatlanok értékesítését innovatív VR home staging szolgáltatásként tudjuk megkönnyíteni, akár több célcsoportra, stílusban és funkcionalitásában megtervezve.

 • A vrDesigner szoftver használata rendkívül egyszerű, kb. egy óra alatt elsajátítható, természetesen írásos használati utasítást adunk hozzá, és egy kolléga betanítását vállajuk.

 • Kevesebb ingatlant kell élőben mutatni, mivel VR-ban is eldönthető hogy melyiket érdemes élőben is megtekinteni.

 • Szolgáltatásunk csökkenti az emberi érintkezések számát az ingatlan vásárlása, tervezése és berendezése folyamat során.

oculus-rift-5.jpg
Apartment Building

HOGYAN INDUL EL AZ EGYÜTMŰKÖDÉS,

HA A vrDesigner SZOFTVERREL SZERETNÉ ÉRTEKESÍTENI INGATLANJAIT?

1.) Ajánlatot adunk a tervezendő ingatlanok száma, alapterülete és a feladat részletei alapján. Az együttműködésünk projektszerűen, ingatlanonként és/vagy lakóparkonként működik.

2.) Szerződéskötés és 50% előlegfizetés.

3.) Prezentáljuk a terveket.

4.) Távolról telepítjük a vrDesigner szoftvert és a kész terveket. 

5.) 50% végszámla.

 

A következő projektek esetében ugyanígy járunk el vagy keretszerződést kötünk amelyben rögzítjük az igényelt szolgáltatásokat, a szükséges tervdokumentációt, a tervezési egységárat és folyamatossá és automatikussá tesszük az együttműködést. 

 

VR terveink prezentációjához szükség van egy megfelelő számítógépre és VR szemüvegre, melynek minimum specifikációja: Intel Core i7-9700K, videókártya: NVIDIA GeForce RTX 2080, RAM: 32 GB, Oculus Rift szemüveg, melyek összköltsége kb. 6-700.000 Ft+áfa. Ennek beszerzése és rendszerbe állítása az ingatlan iroda feladata, de külön díj ellenében elvégezzük.

Business handshake