top of page
Apartment Building

 
SZOLGÁLTATÁSAINK

INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSSEL FOGLALKOZÓ CÉGEKNEK

MIÉRT ÉRI MEG VELÜNK DOLGOZNI?
 

01

Szolgáltatásaink  versenyelőnyt biztosítanak ingatlanirodáknak lakóparki projektek

kizárólagos értékesítési jogának megszerzéséhez a VR egyedisége és kimagasló hozzáadott értéke miatt

02

A legmodernebb technológia használata emeli a cégük presztízsét

03

Fekete-fehér vagy színes alaprajzok és egy lakásról készített látványterv helyett beléptetjük a vásárlókat akár az összes ingatlan virtuális terébe, életnagyságban érezhetővé tesszük a tér méretét, hangulatát, otthonként bemutatva, ezért sokkal hatékonyabb az értékesítés és könnyebb az ingatlan választás.

04

A lakásokat 3 hangulatban/stílusban tervezzük meg, hogy elősegítsük az értékesítést és megtöbbszörözzük az ingatlan célcsoportját, míg a vásárlóknak megkönnyítjük a döntését. 

05

Terveinket tapasztalt lakberendező készíti, nem látványtervező grafikus, ezért azok nem csak esztétikusak, hanem az biztosan megvalósíthatóak is lesznek.

06

A vrDesigner tervekkel sokkal több részletet és hangulatot mutathat ügyfelének a 3d látványtervekhez képest.

07

1-2 költséges mintalakás helyett akár a lakópark összes lakását bemutatjuk többféle változatban jelentősen kedvezőbb ráfordítással.

08

Az ingatlanok az építkezés megkezdésétől függetlenül VR-ban már értékesíthetőek, így csökken vagy feleslegessé válik a banki finanszírozás a beruházó számára.

09

A rossz állapotú vagy elosztású jelenleg nehezen eladható ingatlanok értékesítését innovatív VR home staging szolgáltatásként tudjuk megkönnyíteni, akár több célcsoportra, stílusban és funkcionalitásában megtervezve.

10

A vrDesigner szoftver használata rendkívül egyszerű, kb. egy óra alatt elsajátítható, természetesen írásos használati utasítást adunk hozzá, és egy kolléga betanítását vállajuk.

11

Kevesebb ingatlant kell élőben mutatni, mivel VR-ban is eldönthető hogy melyiket érdemes élőben is megtekinteni.

12

Szolgáltatásunk csökkenti az emberi érintkezések számát az ingatlan vásárlása, tervezése és berendezése folyamat során.

HOGYAN INDUL EL AZ EGYÜTMŰKÖDÉS,
HA A vrDesigner SZOFTVERREL SZERETNÉ ÉRTEKESÍTENI INGATLANJAIT?

01

Ajánlatot adunk a tervezendő ingatlanok száma, alapterülete és a feladat részletei alapján. Az együttműködésünk projektszerűen, ingatlanonként és/vagy lakóparkonként működik.

02

Szerződéskötés és 50% előlegfizetés.

03

Prezentáljuk a terveket VR-ban

04

Távolról telepítjük a vrDesigner szoftvert és a kész terveket. VR terveink prezentációjához szükség van egy megfelelő számítógépre és VR szemüvegre

05

50% végszámla.

06

A következő projektek esetében ugyanígy járunk el vagy keretszerződést kötünk amelyben rögzítjük az igényelt szolgáltatásokat, a szükséges tervdokumentációt, a tervezési egységárat és folyamatossá és automatikussá tesszük az együttműködést. 

bottom of page